fbpx

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Konkurrencer på Facebook eller Instagram er ikke sponsoreret, støttet eller på nogen måde associeret med Facebook eller Instagram. Konkurrencerne foregår på weet.dks Facebook-side og weet.dks Instagram-konto.

Deltagelse
For at deltage i weet.dks konkurrencer følges anvisningerne på det konkrete konkurrenceopslag. Deltagere skal være fyldt 18 år og være bosat i Danmark. Der kan kun deltages én gang per Facebook- eller Instagram-profil per konkurrence. Ansatte hos weet.dk og medlemmer af deres hustande er udelukket fra at deltage. weet.dk forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, hvor der er mistanke om snyd eller misbrug af vores konkurrencebetingelser.

Konkurrenceperiode
Konkurrencen starter og slutter som angivet i det konkrete konkurrenceopslag.

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere
Vinderne bliver fundet ved en tilfældig lodtrækning blandt alle kommentarerne. Vinderne bliver offentliggjort på konkurrenceopslaget. Vinderne bliver bedt om at sende deres kontaktinformationer (fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer) til info@weet.dk. Præmier sendes til den nærmeste pakkeshop.

Deling af dine oplysninger med andre virksomheder
Vi deler ikke dine personoplysninger med andre, undtagen i ganske få tilfælde, herunder:

Når du giver os lov til at dele dine personoplysninger med tredjeparter, såsom:
– Du beslutter at dele dine personoplysninger med nøje udvalgte virksomheder, så de kan sende dig tilbud på og reklamer for deres produkter og serviceydelser. Herunder www.weedshop.dk.
– Når du beder os om at dele dine personoplysninger med tredjepartssider eller -platforme, såsom sociale netværkssider.

Hvis vi samarbejder med eksterne serviceleverandører (databehandlere), indgår vi en databehandlingsaftale vedrørende serviceleverandørernes behandling af dine personoplysninger. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Læs hele vores privatlivspolitik HER.

Vinderen skal kontakte weet.dk senest 7 dage efter konkurrencens afslutning. Gør vinderen ikke det, bortfalder retten til at modtage præmien. Der trækkes ikke en ny vinder. Vinderen er selv ansvarlig for, at de sendte informationer er korrekte. Weet.dk erstatter ikke præmien, hvis vinderen har givet forkerte eller uklare kontaktoplysninger.

Præmier
Antallet af vindere og præmien, der udloddes, vil fremgå af det konkrete konkurrenceopslag. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre alternativer.